Top Menu

12 Mayıs 2024 Pazar 

Resimli  Site içi  Google 

ANA SAYFA
firinda patates püreli et
 
incitanemtua
 
 
 
 
 
 
7 Temmuz 2009
malzemeler:
500gr süt dana(yada arzunuza ve damak zevkinize göre kemiksiz et)
1kutu hazir patates püresi(isteyen veya bilenler kendide yapabilir tabii)
et parcalarinin miktarina göre kare kesilmis kasar yada tost peyniri
kizartmak icin siviyag
etbaharati ve tuz

hazirlanisi;
etleri baharatlayip tavada kizartilcak ve firin tepsisine dizilecek

patatez püresi hazirlanip etlerin üstüne teker teker konulacak

daha sonra varsa tost peyniri yada kasar dilimleri koyulcak,onun üzerinede kirmizi pul biber konulup firina verilecek ve peynirler eriyene kadar pisirilcek

ben genelde servis yapmadan kisa süre önce veriyorum firina böylelikle sicacik bir sunum oluyo

affiyet olsun



Facebook'ta Paylaş


    Gönderen : incitanemtua        Tarih : 7 Temmuz 2009        Hit : 13450

Yorum Eklemek İçin Üye Olun / Giriş Yapın


Yorum Yazmak İçin Üye Seviyeniz Yetersiz

Lütfen

Üye Girişi Yapınız   Veya  Üye Olunuz

 

Anasayfa  İletişim